PROFI-COMP Számítástechnikai Kft.

1025 Budapest, Zöldkő u. 15/A.

E-mail: proficomp@proficomp.hu

Tel.: +36 1 325 9850

Szoftver termékek, árlisták

A szoftverek megrendelése előtt szívesen adunk tanácsot a programok verziójának (pl. Home vagy Professional) és licencelési módjának (pl. OEM, dobozos, mennyiségi licenc vagy éves előfizetés) kiválasztását illetően. Microsoft ezüst kompetenciával rendelkező Kis- és középvállalati felhőmegoldások (Silver Small and Midsize Cloud Solutions) partnerként rendszeresen részt veszünk a Microsoft képzéseken, és letesszük a termékek ismeretéből a Microsoft Certified Professional, valamint a Microsoft Sales Professional vizsgákat. Ezért Önnek az igényeinek megfelelő programverziót, és a legkedvezőbb (de legális) licencelési módot fogjuk ajánlani.

Kívánságra a weblapjainkon nem szereplő szoftvereket is beszerezzük, kérjen előzetes ajánlatot!


A weblapunkon olvasható árak csak tájékoztatásul szolgálnak, a tényleges eladási árak - az aktuális akciók, a forint árfolyama és a gyártók gyakori árváltoztatásai miatt - ezektől eltérhetnek. Nagyobb tételszám esetén kedvezményt adunk. Kérjük, a megrendelés előtt kérjen konkrét árajánlatot!


A szállítási határidő általában 1-2 munkanap, de a gyártók magyarországi raktáraiból hiányzó termékeket a legtöbb esetben 1-3 hét alatt tudjuk beszerezni.