PROFI-COMP Számítástechnikai Kft.

1025 Budapest, Zöldkő u. 9-17. E. ép. 1.

E-mail: proficomp@proficomp.hu

Tel.: +36 1 325 9850

Microsoft 365 (Office 365) előfizetések

A Microsoft 365 előfizetések szoftverbérleti díjnak minősülnek, ezért költségként elszámolhatók. Az előfizetés keretében mindig a legfrissebb verziókat lehet futtatni. A Microsoft 365 előfizetések további ismertetése: >> ITT <<.

Fontos: A „további infó” linkekre kattintva a Microsoft által ajánlott árak jelennek meg, ezek magasabbak a mi árainknál, és az euróban megadott díjakat bankkártyával lehet kifizetni. Ha az előfizetést közvetlenül nálunk rendeli meg, akkor a számlázás természetesen a mi árlistánk alapján, az alacsonyabb árakon történik (utalásos fizetéssel). Háromnál több licenc vásárlásakor a listaárakból kedvezményt adunk, kérjen ajánlatot!

Letölthető Office programcsomagot is tartalmazó Microsoft 365 előfizetések

Az éves díjak egyösszegű befizetése helyett - bizonyos feltételekkel - a havi vagy a negyedéves fizetés is választható, ld. >> itt <<.

Microsoft 365 előfizetések
(Az Office programcsomag letöltésének lehetőségével)
Havi, illetve éves előfizetési díj
(nettó/bruttó ár, Ft)
Microsoft 365 Egyszemélyes (Personal) előfizetés
Az Office programok otthoni használata, egy személy számára
A Microsoft 365 Egyszemélyes előfizetés keretében tetszőleges számú gépre (PC-re vagy Mac-re) lehet telepíteni a következő Office alkalmazásokat: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher és Access (a Publishernek és az Access-nek nincs Mac-es verziója). A korlátozás csak annyi, hogy az előfizető személy egyszerre legfeljebb öt eszközén lehet bejelentkezve. A letölthető Office for Android/iOS alkalmazások teljes funkcionalitással használhatók (szerkesztésre is). A közös dokumentumok, fényképek és más adatok számára 1 TB online tárhely jár a OneDrive-on, valamint minden hónapban 60 percnyi ingyenes Skype hívás (vezetékes telefonokra, illetve egyes országokban mobiltelefonokra is). Újdonságok az előfizetésben: Clipchamp videószerkesztő, valamint kibővített Defender védelmi funkciók Windows-hoz, Mac-hez, Androidhoz és iOS-hez. Ezt az előfizetést csak magánszemélyek rendelhetik meg, kereskedelmi célra nem használható!
(további infó)
Éves előfizetési díj személyenként:
19 500 / 24 765
Microsoft 365 Családi (Family) előfizetés
Az Office programok otthoni használata, a család 6 tagja számára
A Microsoft 365 Családi előfizetés keretében a család 6 tagja tetszőleges számú gépére (PC-re vagy Mac-re) telepítheti a következő Office alkalmazásokat: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher és Access (a Publishernek és az Access-nek nincs Mac-es verziója). A korlátozás csak annyi, hogy ez a hat ember személyenként egyszerre legfeljebb öt eszközén lehet bejelentkezve. A letölthető Office for Android/iOS alkalmazások teljes funkcionalitással használhatók (szerkesztésre is). A közös dokumentumok, fényképek és más adatok számára személyenként 1 TB online tárhely jár a OneDrive-on, valamint minden hónapban 60 percnyi ingyenes Skype hívás (vezetékes telefonokra, illetve egyes országokban mobiltelefonokra is). Újdonság az előfizetésben: Clipchamp videószerkesztő, valamint kibővített Defender védelmi funkciók Windows-hoz, Mac-hez, Androidhoz és iOS-hez. Ezt az előfizetést csak magánszemélyek rendelhetik meg, kereskedelmi célra nem használható!
(további infó)
Éves előfizetési díj
(6 személy számára, összesen):
28 400 / 36 068
Üzleti Microsoft 365-alkalmazások (Apps for Business) előfizetés
Csak az Office programok használata, max. 300 fő számára
Office programok: Az előfizetéssel rendelkező dolgozók személyenként maximum 5 gépükre (PC-re vagy Mac-re) telepíthetik a következő Office alkalmazásokat: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher és Access (a Publishernek és az Access-nek nincs Mac-es verziója).
Office Online: Word, Excel, PowerPoint és OneNote dokumentumok létrehozása, szerkesztése és megosztása böngészőből.
Office for Android/iOS: teljes funkcionalitással használhatók (szerkesztésre is).
OneDrive Vállalati verzió (OneDrive for Business) tárhely: személyenként 1 TB tárterület.
További alkalmazások: Forms, Sway.
(további infó, verziók összehasonlítása)

Érdemes ehelyett az Üzleti Microsoft 365-alkalmazásokkal azonos áron kapható Microsoft 365 Vállalati standard Teams nélküli verzióját megvenni, mert az több funkciót tartalmaz (levelezés, SharePoint, Bookings, Planner, Forms, Clipchamp stb.).
Havi előfizetési díj személyenként:
3 640 / 4 622
Microsoft 365 Vállalati standard (Business Standard) előfizetés
Office programok, postafiók, dokumentumtárhely és más felhőszolgáltatások, max. 300 fő számára
Tartalmazza a Üzleti Microsoft 365-alkalmazások (Apps for Business) előfizetés minden komponensét (köztük az Office programcsomagot), továbbá:
50 GB-os Exchange postafiókok (saját domain névvel is használhatók). Hozzáférési módok: Outlook, „webmail” (OWA), POP3/SMTP, IMAP, ActiveSync (Android, iPhone stb.). Vírus- és spamszűrés. Névjegyalbum, feladatkiosztás, értekezlet-szervezés, egymás naptárának kezelése, e-mail címlisták, erőforrások (pl. tárgyalók, autók) lefoglalása.
1 TB alap + 10 GB/fő SharePoint csoportwebhely, csoportmunka, közös dokumentumok, listák, címjegyzékek, naptárak, intranetes webhelyek.
Csevegés és online konferenciák: Azonnali üzenetküldés és jelenlét-érzékelés, valós idejű hang- és videokommunikáció, interaktív alkalmazás-megosztás, asztal-megosztás, több résztvevős videokonferencia a Teams programmal.
További speciális csoportmunka-alkalmazások: Groups, Teams, Planner, Bookings, Power Automate, To-Do, Lists, PowerApps.
Videószerkesztő: Clipchamp.
(további infó, verziók összehasonlítása)
Havi előfizetési díj személyenként:
4 350 / 5 524

Teams nélküli változatban is kapható, az Üzleti Microsoft 365-alkalmazásokkal azonos áron.
Microsoft 365 Vállalati prémium (Business Premium) előfizetés
Office programok, postafiók, dokumentumtárhely, egyéb felhőszolgáltatások, központi eszközfelügyelet, vírusvédelem, speciális biztonsági funkciók, max. 300 fő számára
Ez egy összetett csomag, ami az alábbi komponenseket tartalmazza, de azoknál alacsonyabb áron:
- A Microsoft 365 Vállalati standard licenc minden komponense,
- Microsoft Intune (központosított eszközfelügyelet),
- Microsoft Entra ID P1 (régi neve: Azure Active Directory Premium P1),
- Azure Information Protection P1,
- Microsoft Defender for Business (végpontvédelem, vírusvédelem),
- Microsoft Defender for Office 365 1. csomag,
- Exchange Online archiválás (1,5 TB-os tárhellyel),
- nagyvállalati szintű adatvédelem (Data Loss Prevention, Litigation Hold, eDiscovery stb.),
- Windows 10/11 Business frissítési jog (legális Windows 7/8.1/10 Pro frissítési alap szükséges).
A megosztott telepítés is lehetséges (terminálszerverre is).
(további infó)
Havi előfizetési díj személyenként:
7 580 / 9 626

Teams nélküli változatban is kapható, kb. 10%-kal olcsóbban!
Nagyvállalati Microsoft 365-alkalmazások (Apps for Enterprise) előfizetés
Az Office 365 nagyvállalati programcsomagjának használata
Az előfizetéssel rendelkező dolgozók személyenként maximum 5 gépükre (PC-re vagy Mac-re) telepíthetik a következő Office alkalmazásokat: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access (a Publishernek és az Access-nek nincs Mac-es verziója).
Office Online: Word, Excel, PowerPoint és OneNote dokumentumok létrehozása, szerkesztése és megosztása böngészőből.
Office for Android/iOS: teljes funkcionalitással használhatók (szerkesztésre is).
OneDrive Vállalati verzió (OneDrive for Business) tárhely: személyenként 1 TB tárterület.
Nagyvállalati lehetőségek: többnyelvű felhasználói felület, házirendek alkalmazása, Power Query (teljes funkcionalitással), Excel táblázatok összehasonlítása, adatbázisok összehasonlítása, megosztott telepítés (terminálszerverre is!).
(további infó, verziók összehasonlítása)
Havi előfizetési díj személyenként:
5 310 / 6 743
Office 365 E3 előfizetés
Office 365 nagyvállalati programcsomag, postafiók, dokumentumtárhely és más felhőszolgáltatások
Tartalmazza a Nagyvállalati Microsoft 365-alkalmazások összes komponensét (minimum 5 felhasználó esetén korlátlan OneDrive Vállalati verziójú tárhellyel), valamint a következő szolgáltatásokat:
100 GB-os Exchange postafiókok (saját domain névvel is használhatók). Hozzáférési módok: Outlook, „webmail” (OWA), POP3/SMTP, IMAP, ActiveSync (Android, iPhone stb.). Vírus- és spamszűrés. Névjegyalbum, feladatkiosztás, értekezlet-szervezés, egymás naptárának kezelése, e-mail címlisták, erőforrások (pl. tárgyalók, autók) lefoglalása. 1,5 TB-os e-mail tárhely az archiváláshoz, e-mailek bizonyító erejű, végleges tárolása.
1 TB alap + 10 GB/fő SharePoint csoportwebhely, csoportmunka, közös dokumentumok, listák, címjegyzékek, naptárak, intranetes webhelyek.
Csevegés és online konferenciák: Azonnali üzenetküldés és jelenlét-érzékelés, valós idejű hang- és videokommunikáció, interaktív alkalmazás-megosztás, asztal-megosztás, több résztvevős videokonferencia a Teams programmal, élő esemény közvetítése.
Nagyvállalati lehetőségek: űrlap-kezelés, Visio Services, Excel Services stb.
További speciális csoportmunka-alkalmazások: Groups, Teams, Planner, Bookings, Power Automate, Forms, To-Do, Lists, PowerApps, Stream stb.
(további infó, verziók összehasonlítása)
Havi előfizetési díj személyenként:
9 320 / 11 836

Teams nélküli változatban is kapható, kb. 8%-kal olcsóbban. Az új vevők csak a Teams nélküli verziót vehetik meg, és hozzá opcionálisan, külön tételként a Teams-et!
Microsoft 365 E3 előfizetés
Office programok, postafiók, dokumentumtárhely, egyéb felhőszolgáltatások, központi eszközfelügyelet, vírusvédelem, adatvédelem, speciális biztonsági funkciók
Ez egy összetett csomag, ami az alábbi komponenseket tartalmazza, de azoknál alacsonyabb áron:
- Az Office 365 E3 licenc minden komponense,
- Enterprise Mobility + Security E3,
- Videószerkesztő: Clipchamp,
- Windows 10/11 Enterprise E3 frissítési jog (legális Windows 7/8.1/10/11 Pro frissítési alap szükséges).
(további infó, verziók összehasonlítása)
Havi előfizetési díj személyenként:
13 750 / 17 462

Teams nélküli változatban is kapható, kb. 5%-kal olcsóbban. Az új vevők csak a Teams nélküli verziót vehetik meg, és hozzá opcionálisan, külön tételként a Teams-et!
Office 365 E5 előfizetés
telefon integrációval, fejlett elemző és védelmi eszközökkel)

Office programok, postafiók, dokumentumtárhely és más felhőszolgáltatások (telefonos betárcsázás nélkül)
Ugyanaz, mint az Office 365 E3 csomag, de további lehetőségeket is tartalmaz: Továbbfejlesztett elemzés a Power BI-jal és a Delve Analytics-szel, Microsoft Defender for Office 365, Advanced eDiscovery stb.
(további infó, verziók összehasonlítása)
Havi előfizetési díj személyenként:
15 270 / 19 392

Teams nélküli változatban is kapható, kb. 5%-kal olcsóbban. Az új vevők csak a Teams nélküli verziót vehetik meg, és hozzá opcionálisan, külön tételként a Teams-et!
Microsoft 365 E5 előfizetés
Office programok, postafiók, dokumentumtárhely, egyéb felhőszolgáltatások (telefonos betárcsázás nélkül), központi eszközfelügyelet, vírusvédelem, adatvédelem, speciális biztonsági funkciók
Ez egy összetett csomag, ami az alábbi komponenseket tartalmazza, de azoknál alacsonyabb áron:
- Office 365 E5,
- Enterprise Mobility + Security E5,
- Windows 10/11 Enterprise E5 frissítési jog (legális Windows 7/8.1/10/11 Pro frissítési alap szükséges).
(további infó, verziók összehasonlítása)
Havi előfizetési díj személyenként:
21 760 / 27 635

Teams nélküli változatban is kapható, kb. 3,4%-kal olcsóbban. Az új vevők csak a Teams nélküli verziót vehetik meg, és hozzá opcionálisan, külön tételként a Teams-et!

Copilot, Visio és Project előfizetések

Az éves díjak egyösszegű befizetése helyett - bizonyos feltételekkel - a havi vagy a negyedéves fizetés is választható, ld. >> itt <<.

További Microsoft 365 előfizetések
(Copilot, Visio, Project)
Havi előfizetési díj személyenként
(nettó/bruttó ár, Ft)
Microsoft 365-höz készült Copilot (Copilot for Microsoft 365) előfizetés
A Microsoft 365 szoftverek és szolgáltatások kiegészítése mesterséges intelligencia (AI, MI) funkciókkal
Kiegészítésként vásárolható a következő előfizetésekhez: M365 Vállalati alapverzió, Vállalati standard, Vállalati prémium, E3, E5, F1, F3, O365 E1, E3, E5. Csak éves előfizetést lehet rá kötni. A Copilot folyamatos fejlesztés alatt áll, rendszeresen bővül új, hasznos funkciókkal. A böngészőben folytatott csevegésen kívül a Copilot funkciói beépülnek a Word, a PowerPoint, az Excel, az Outlook, a Teams és a Loop alkalmazásokba. A Copilot nem csak a nagy nyelvi modell és az interneten található adatok alapján dolgozik, hanem - a beállításoktól és a jogosultságoktól függően - a cég felhőben tárolt adatait és dokumentumait is felhasználja az eredmények kidolgozásakor.
(további infó)
11 020 / 13 995
Visio 1. csomag előfizetés
Egyszerű Visio diagramok készítése böngésző programból
Nem tartalmazza a letölthető Visio programot. Online módon, a böngészőből lehet egyszerű diagramokat létrehozni, menteni és másokkal megosztani.
(további infó, verziók összehasonlítása)
1 750 / 2 222
Visio 2. csomag előfizetés
Visio Professional program használata bérleti díj ellenében
A Visio-t a Microsoft weboldaláról kell letölteni, a használatához nincs szükség állandó internet-kapcsolatra. Az előfizetéssel rendelkező felhasználók (személyek) mindegyike a Visio-t maximum 5 darab, saját használatú gépre telepítheti. Tartalmazza a Visio Online 1. csomag minden funkcióját is.
(további infó, verziók összehasonlítása)
5 200 / 6 604
Project 1. csomag előfizetés (az új neve: Planner 1. csomag)
A projektek kezelése a webes felületen keresztül
A Project 3., ill. Project 5. előfizetés által nyújtott lehetőségeknek csak egy része érhető el ebben a kedvező árú csomagban. Nem tartalmazza a letölthető Project programot. A felhőben tárolt projekteket az 1. csomag előfizetői egy webes felületen keresztül érhetik el.
Új lehetőség: A webes Projecttel létrehozott projekteket - bizonyos korlátozásokkal - már a Project előfizetéssel nem, de más Microsoft 365 előfizetéssel (pl. Vállalati alap / standard / prémium) rendelkezők is megnyithatják és szerkeszthetik.
(további infó, verziók összehasonlítása)
3 490 / 4 432
Project 3. csomag előfizetés
Tartalmazza a Project Professional programot, és hozzáférést biztosít a „felhős” Project tárhelyhez
Az előfizetés tartalmazza a letölthető Project Professional programot. A projekteket a Microsoft által biztosított „felhős” tárhelyen is el lehet helyezni, és azokat a résztvevő felhasználók online módon, sokféle eszközről elérhetik.
(további infó, verziók összehasonlítása)
10 430 / 13 246
Project 5. csomag előfizetés
A Project 3. csomag nagyvállalati funkciókkal kibővített verziója
A Project 3. csomag minden funkcióját tartalmazza, speciális, nagyvállalati funkciókkal kiegészítve.
(további infó, verziók összehasonlítása)
18 950 / 24 066

Egyéb szolgáltatásokat (Exchange, SharePoint, Teams, OneDrive Vállalati verzió, Power BI) tartalmazó Microsoft 365 előfizetések

Az alábbi előfizetések nem tartalmazzák a letölthető Office programokat.
Az éves díjak egyösszegű befizetése helyett - bizonyos feltételekkel - a havi vagy a negyedéves fizetés is választható, ld. >> itt <<.

További Microsoft 365 előfizetések
(Exchange, SharePoint stb)
Havi előfizetési díj személyenként
(nettó/bruttó ár, Ft)
Microsoft 365 Vállalati alapverzió (Business Basic)
Postafiók, dokumentumtárhely és más felhőszolgáltatások, letölthető Office nélkül, max. 300 fő számára
50 GB-os Exchange postafiókok (saját domain névvel is használhatók). Hozzáférési módok: Outlook 2021/2019/2016, „webmail” (OWA), POP3/SMTP, IMAP, ActiveSync (Android, iPhone stb.). Vírus- és spamszűrés. Névjegyalbum, feladatkiosztás, értekezlet-szervezés, egymás naptárának kezelése, e-mail címlisták, erőforrások (pl. tárgyalók, autók) lefoglalása. A csomag az Outlookot nem tartalmazza!
Office Online: Word, Excel, PowerPoint és OneNote dokumentumok létrehozása, szerkesztése és megosztása böngészőből.
Office for Android/iOS: teljes funkcionalitással használhatók (szerkesztésre is).
1 TB alap + 10 GB/fő SharePoint csoportwebhely, csoportmunka, közös dokumentumok, listák, címjegyzékek, naptárak, intranetes webhelyek.
OneDrive Vállalati verzió (OneDrive for Business) tárhely: személyenként 1 TB tárterület.
Csevegés és online konferenciák: Azonnali üzenetküldés és jelenlét-érzékelés, valós idejű hang- és videokommunikáció, interaktív alkalmazás-megosztás, asztal-megosztás, több résztvevős videokonferencia a Teams programmal.
További speciális csoportmunka-alkalmazások: Groups, Teams, Planner, Power Automate, Forms, To-Do, Lists, PowerApps stb.
(további infó, gyakori kérdések, verziók összehasonlítása)
2 080 / 2 641

Teams nélküli változatban is kapható, kb. 18%-kal olcsóbban!
Office 365 E1 előfizetés
Postafiók, dokumentumtárhely és más felhőszolgáltatások, letölthető Office nélkül
50 GB-os Exchange postafiókok (saját domain névvel is használhatók). Hozzáférési módok: Outlook 2021/2019/2016, „webmail” (OWA), POP3/SMTP, IMAP, ActiveSync (Android, iPhone stb.). Vírus- és spamszűrés. Névjegyalbum, feladatkiosztás, értekezlet-szervezés, egymás naptárának kezelése, e-mail címlisták, erőforrások (pl. tárgyalók, autók) lefoglalása.
Office Online: Word, Excel, PowerPoint és OneNote dokumentumok létrehozása, szerkesztése és megosztása böngészőből.
Office for Android/iOS: teljes funkcionalitással használhatók (szerkesztésre is).
1 TB alap + 10 GB/fő SharePoint csoportwebhely, csoportmunka, közös dokumentumok, listák, címjegyzékek, naptárak, intranetes webhelyek.
OneDrive Vállalati verzió (OneDrive for Business) tárhely: személyenként 1 TB tárterület.
Csevegés és online konferenciák: Azonnali üzenetküldés és jelenlét-érzékelés, valós idejű hang- és videokommunikáció, interaktív alkalmazás-megosztás, asztal-megosztás, több résztvevős videokonferencia a Teams programmal, élő esemény közvetítése.
Nagyvállalati lehetőségek: Active Directory integráció, kibővített felügyeleti eszközök.
További speciális csoportmunka-alkalmazások: Groups, Teams, Planner, Power Automate, Forms, To-Do, Lists, PowerApps, Stream stb.
(további infó, verziók összehasonlítása)
3 490 / 4 432

Teams nélküli változatban is kapható, kb. 21%-kal olcsóbban. Az új vevők csak a Teams nélküli verziót vehetik meg, és hozzá opcionálisan, külön tételként a Teams-et!
Office 365 F3
Kisméretű postafiók, korlátozott dokumentumtárhely, egyéb felhőszolgáltatások
Az informatikát csak kismértékben használó dolgozók számára. 2 GB-os Exchange postafiók, csak webes, mobiltelefonos és POP3 hozzáféréssel, 2 GB-os OneDrive Vállalati verzió, Teams, Planner, Power Automate, Forms, To-Do, Lists, PowerApps stb. Korlátozott hozzáférés a SharePoint csoportwebhelyhez és a Stream videotárhoz. Tartalmazza az Office Online alapvető funkcióit és az Office for Android/iOS applikációkat (teljes funkcionalitással, szerkesztésre is).
Az O365 F3 licencek csak olyan felhasználókhoz rendelhetők hozzá, akik vagy egyetlen, 10,9"-nél kisebb átmérőjű képernyővel rendelkező elsődleges munkaeszközt használnak, vagy akik megosztva használják elsődleges munkaeszközüket más, megfelelő M365/O365 F1/F3 licenccel rendelkező felhasználókkal.
(további infó, verziók összehasonlítása)
1 400 / 1 778

Teams nélküli változatban is kapható, kb. 13%-kal olcsóbban!
Microsoft 365 F1 előfizetés
Online szolgáltatások (bizonyos korlátozásokkal), központi eszközfelügyelet, nem jár hozzá postafiók
Fontosabb komponensei:
- az Office Online írásvédett (csak olvasható) üzemmódban működik,
- Teams, To-Do, Planner, Yammer, Stream,
- SharePoint,
- 2 GB-os Vállalati OneDrive,
- Microsoft Entra ID P1 (régi neve: Azure Active Directory Premium P1),
- Intune,
- Azure Information Protection P1.
Az M365 F1 licencek csak olyan felhasználókhoz rendelhetők hozzá, akik vagy egyetlen, 10,9"-nél kisebb átmérőjű képernyővel rendelkező elsődleges munkaeszközt használnak, vagy akik megosztva használják elsődleges munkaeszközüket más, megfelelő M365/O365 F1/F3 licenccel rendelkező felhasználókkal.
(további infó, verziók összehasonlítása)
800 / 1 016

Teams nélküli változatban is kapható, kb. 14%-kal olcsóbban!
Microsoft 365 F3 előfizetés
Kisméretű postafiók, korlátozott dokumentumtárhely, egyéb felhőszolgáltatások, központi eszközfelügyelet, vírusvédelem, speciális biztonsági funkciók
Az Office 365 F3 valamennyi funkcióját tartalmazza, plusz még - többek között - az alábbiakat:
- Microsoft Entra ID P1 (régi neve: Azure Active Directory Premium P1),
- Intune,
- Azure Information Protection P1,
- Windows 10/11 Enterprise E3 frissítési jog (legális Windows 7/8.1/10/11 Pro frissítési alap szükséges).
Az M365 F3 licencek csak olyan felhasználókhoz rendelhetők hozzá, akik vagy egyetlen, 10,9"-nél kisebb átmérőjű képernyővel rendelkező elsődleges munkaeszközt használnak, vagy akik megosztva használják elsődleges munkaeszközüket más, megfelelő M365/O365 F1/F3 licenccel rendelkező felhasználókkal.
(további infó, verziók összehasonlítása)
2 790 / 3 543

Teams nélküli változatban is kapható, kb. 7%-kal olcsóbban!
Exchange Online (1. csomag)
Csak postafiók
50 GB-os Exchange postafiók (saját domain névvel is használható). Hozzáférési módok: Outlook 2021/2019/2016, „webmail” (OWA), POP3/SMTP, IMAP, ActiveSync (Android, iPhone stb.). Vírus- és spamszűrés. Névjegyalbum, feladatkiosztás, értekezlet-szervezés, egymás naptárának kezelése, e-mail címlisták, erőforrások (pl. tárgyalók, autók) lefoglalása, ...
(további infó)
1 400 / 1 778
Exchange Online (2. csomag)
100 GB-os postafiók, 1,5 TB-os archív tárhellyel, hangpostával
Ugyanaz, mint az Exchange Online 1., de 100 GB-os postafiókkal és további lehetőségekkel: archiválás (1,5 TB-os tárterülettel), integrált hangposta, bizalmas adatok védelme, „jogi visszatartás” (az összes beérkezett és elküldött üzenet speciális tárolása, amely jogi bizonyítékként is szolgálhat).
(további infó)
2 790 / 3 543
Exchange Online Kioszk
Csak postafiók, kisebb e-mail forgalmat lebonyolító dolgozóknak
2 GB-os Exchange postafiók, csak webes, mobiltelefonos és POP3 hozzáféréssel.
(további infó)
740 / 939
Exchange Online archiválás „földi” Exchange Serverhez
Nagyvállalati szintű archiválási, megfelelőségi, jogszabályi és adatfeltárási kötelezettségek teljesítésére alkalmas szolgáltatás, 1,5 TB-os tárterülettel. Kompatibilis az Exchange Server 2019-es, 2016-os és 2013-as verzióival.
Az archív postafiók csak a Microsoft 365 előfizetésekből, illetve az Office Professional Plus-ból származó Outlookból, az önálló termékként megvásárolt, mennyiségi licencű Outlookból, továbbá a webes Outlookból érhető el.
(további infó)
1 060 / 1 346
Exchange Online archiválás (kiegészítés egyes Office 365 előfizetésekhez)
Az Exchange Online 1, Exchange Online Kioszk, Microsoft 365 Vállalati alapverzió, Vállalati standard, Vállalati prémium, Office 365 E1/F3, valamint Microsoft 365 F3 előfizetéseket lehet ezzel a nagyvállalati szintű archiválási, megfelelőségi, jogszabályi és adatfeltárási kötelezettségek teljesítésére alkalmas szolgáltatással kiegészíteni. Az archív postafiókhoz egy 50 GB-os, illetve a Vállalati prémium, O365 E3/E5, M365 E3/E5 előfizetésekhez egy 1,5 TB-os tárterület jár.
Az archív postafiók csak a Microsoft 365 előfizetésekből, illetve az Office Professional Plus-ból származó Outlookból, az önálló termékként megvásárolt, mennyiségi licencű Outlookból, továbbá a webes Outlookból érhető el.
(további infó)
1 060 / 1 346
Exchange Online védelmi szolgáltatás (Exchange Online Protection)
Levélszemét és kártékony szoftverek elleni védelem, a helyi levelező kiszolgáló kiesése esetén a beérkező e-mailek várakozó sorba helyezése, majdnem valós idejű jelentéskészítési és üzenet-nyomkövetési funkciók.
(további infó)
370 / 469
OneDrive Vállalati verzió (OneDrive for Business) - 1. csomag
Az 1 TB-os OneDrive Vállalati verzió tárterület több Office 365 és SharePoint Online előfizetés részét képezi, de külön is megrendelhető. A dokumentumokat egyrészt az Office Online rendszerrel a webes felületen keresztül lehet olvasni és szerkeszteni, de a munkaállomásokra is szinkronizálni lehet.
(további infó)
1 750 / 2 222
OneDrive Vállalati verzió (OneDrive for Business) - 2. csomag
Speciális, nagyvállalati funkciókkal kiegészített OneDrive Vállalati verzió tárterület. Data Loss Prevention, eDiscovery Hold, eDiscovery Export, Preservation Hold, Ranking Models. Minimum 5 előfizetés esetén korlátlan tárhely jár hozzá.
(további infó)
3 490 / 4 432
SharePoint Online (1. csomag)
1 TB alap + 10 GB/fő SharePoint csoportwebhely, csoportmunka, közös dokumentumok, listák, címjegyzékek, naptárak, intranetes webhelyek.
Jár hozzá személyenként egy 1 TB-os OneDrive Vállalati verzió (OneDrive for Business) tárterület is.
(további infó)
1 750 / 2 222
SharePoint Online (2. csomag)
Ugyanaz, mint az 1. csomag, de további lehetőségekkel: minimum 5 előfizetés esetén korlátlan méretű, személyes Vállalati OneDrive tárhely, fejlett keresési funkciók, helyi visszatartás (az adatok speciális tárolása, amely utólag jogi bizonyítékként is szolgálhat), bizalmas adatok védelme stb.
(további infó)
3 490 / 4 432
Power BI Pro
Üzletiintelligencia-szolgáltatások gyűjteménye. Lehetővé teszi az adatok élő irányítópultokkal és jelentésekkel történő vizualizálását, valamint az összefüggések megosztását a szervezeten belül, emellett olyan új funkciókat és szolgáltatásokat is nyújt, amelyek megkönnyítik az adatfeltárást és az információkhoz való hozzáférést.
(további infó, verziók összehasonlítása)
3 490 / 4 432
Power BI Premium (per user)
Tartalmazza a Power BI Pro valamennyi funkcióját, továbbá a fejlett AI-nak köszönhetően lehetővé teszi a big data típusú adatok önkiszolgáló előkészítését, valamint leegyszerűsíti a nagyvállalati szintű adatkezelést és -hozzáférést.
(további infó, verziók összehasonlítása)
6 940 / 8 813
Hangkonferencia előfizetés (Audio conferencing)
Ha a Teams-ben összehívott értekezletre (konferenciára) egyes résztvevők egy helyi telefonszám feltárcsázásával szeretnének bekapcsolódni, akkor erre a kiegészítő előfizetésre lesz szükség. Ezt csak az értekezleteket szervező felhasználók számára kell megvásárolni, de feltétel, hogy ők már rendelkezzenek a következő előfizetések valamelyikével: Microsoft 365 Vállalati alapverzió, Vállalati standard, E1, E3, illetve Microsoft 365 Vállalati prémium vagy E3.
(további infó)
1 090 / 1 384
Microsoft Defender Vállalati verzió (Defender for Business)
Központilag menedzselhető végpontvédelem (vírusvédelem) maximum 300 felhasználó számára, egy felhasználó maximum 5 eszközére telepítheti. A támogatott eszközök: Windows 10/11, Mac, Android, iOS. A Defender Vállalati verziót a Microsoft 365 Vállalati prémium előfizetés tartalmazza, de külön is megvásárolható.
A Defender Vállalati verzió kiegészítéseként, a cég Windows és Linux szerverei számára Üzleti szerverekhez készült Microsoft Defender (Microsoft Defender for Business Servers) licencet kell venni, annak az ára azonos a Defender Vállalati verzióéval.
(további infó)
1 060 / 1 346
Végponthoz készült Microsoft Defender P1 (Microsoft Defender for Endpoint Plan 1)
Nagyvállalatok számára készült, központilag menedzselhető végpontvédelem (vírusvédelem), a felhasználók száma nincs korlátozva. A Defender Vállalati verziójához képest kisebb funkcionalitással rendelkezik (ld. az összehasonlító táblázatot).
A cég Windows és Linux szerverei számára Microsoft Defender végponti védelem szerverekhez (Microsoft Defender for Endpoint server) licencet kell venni, annak az ára azonos a Defender P2-ével.
(további infó, verziók összehasonlítása, szerveres verzió)
1 060 / 1 346
Végponthoz készült Microsoft Defender P2 (Microsoft Defender for Endpoint Plan 2)
A Defender P1-hez képest nagyobb tudással rendelkező, központilag menedzselhető végpontvédelem (ld. az összehasonlító táblázatot).
A cég Windows és Linux szerverei számára Microsoft Defender végponti védelem szerverekhez (Microsoft Defender for Endpoint server) licencet kell venni, annak az ára azonos a Defender P2-ével.
(további infó, verziók összehasonlítása, szerveres verzió)
1 820 / 2 311
Office 365-höz készült Microsoft Defender (1. csomag) - Defender for Office 365 (Plan 1)
Az alapvető védelmi eszközökön felül további szolgáltatásokat nyújt az Office 365 előfizetőknek: biztonságos mellékletek, biztonságos hivatkozások, adathalászat-védelmi házirendek, biztonságos mellékletek a SharePointban, a OneDrive-on és a Teamsben, biztonságos hivatkozások a Teamsben, valós idejű jelentések stb. Ez egy kiegészítő előfizetés, amelyet a következő előfizetésekhez lehet megvásárolni: Exchange Online (1., 2. vagy Kioszk), Microsoft 365 Vállalati alapverzió, Vállalati standard, E1, E3, F3.
(további infó)
740 / 939
Office 365-höz készült Microsoft Defender (2. csomag) - Defender for Office 365 (Plan 2)
Az Office 365-höz készült Defender (1. csomag) minden funkcióját tartalmazza, és továbbiakkal egészíti ki azt: Automatizált vizsgálat és reagálás, támadásszimulációs képzés stb.
(további infó)
1 750 / 2 222
Microsoft Teams alapverzió (Teams Essentials, Microsoft Entra/Azure AD integrációval)
Teams-et nem tartalmazó licencek kiegészítéseként, iletve önmagában is megvásárolható, maximum 300 felhasználó számára. Főbb funkciói: csoportmunka, csetelés, hang- és videóhívások, értekezletek, fájlok megosztása. Nem nyújt annyi lehetőséget, mint például a Vállalati alapverzióhoz vagy standard verzióhoz járó Teams, ld. az összehasonlító táblázatot.
(további infó, a verziók összehasonlítása)
1 400 / 1 778
Microsoft Teams EEA (a Teams nélküli, nagyvállalati E1/E3/E5 előfizetésekhez)
A Teams-et nem tartalmazó, nagyvállalati licencek kiegészítéseként lehet megvenni. Főbb funkciói: csoportmunka, csetelés, hang- és videóhívások, értekezletek, fájlok megosztása.
(további infó)
1 860 / 2 362

Microsoft Azure, Backup, Intune és Enterprise Mobilty + Security előfizetések

Az éves díjak egyösszegű befizetése helyett - bizonyos feltételekkel - a havi vagy a negyedéves fizetés is választható, ld. >> itt <<.

Microsoft Azure, Backup, Intune és Enterprise Mobility + Security előfizetések Havi előfizetési díj személyenként
(nettó/bruttó ár, Ft)
Microsoft Azure előfizetés
Saját infrastruktúra kiépítése nélkül, a Microsoft felhős szerverein igénybevehető szolgáltatások, mint például: virtuális gépek (Windows Server, Linux stb.) létrehozása és futtatása, webhelyek, webes szolgáltatások, SQL adatbázisok létrehozása és használata, tárhely foglalása (pl. helyi gépek mentéséhez) stb.
A PROFI-COMP Kft-nél történő előfizetés esetén havonta számlát küldünk az előző havi Azure költségekről (forintban vagy euróban). A Microsoft listaáraiból kedvezményt adunk.
(további infó)
Az árazás a Microsoft Azure díjszabás weboldala alapján történik, de ezekből az árakból kedvezményt adunk.
Microsoft Azure Backup előfizetés

Fizikai vagy virtuális gépek (szerverek és munkaállomások) titkosított mentése az Azure-ba (a Microsoft biztonságos, redundáns, felhős tárhelyére). A mentések gyakorisága és a megőrzési idő igény szerint konfigurálható. Helyi, illetve az Azure-ban futó gépek is menthetők. A szolgáltatásért a mentett gépek számától, valamint a ténylegesen mentett (és megőrzött) adatmennyiségtől függő díjat kell fizetni.

Menthető operációs rendszerek: Windows Server 2008 és újabbak (kivéve a Small Business kiadásokat), Windows 7/8.1/10/11, továbbá egyes Linux disztribúciók. A komolyabb NAS gyártók is elkészítették az Azure Backup mentő programjukat, ezért az erre képes NAS-ok is menthetők a felhőbe.

(további infó)
Az árazás a Microsoft Azure Backup díjszabás weboldala alapján történik, de ezekből az árakból kedvezményt adunk.
Microsoft 365 Backup előfizetés

Emberi hiba vagy rosszindulatú programok miatt módosulhatnak vagy törlődhetnek az Exchange Online postafiókokban, valamint a Vállalati OneDrive és a SharePoint tárhelyeken tárolt e-mailek, fájlok és más adatok. Ezért érdemes ezekről rendszeres mentést készíteni, ezt a célt szolgálja a Microsoft 365 Backup előfizetés. Ki kell választani, hogy melyik postafiókokról, OneDrive tárhelyekről és SharePoint webhelyekről akarunk mentést készíteni, és azután a korábbi állapotokat e-mail- és fájl-szintű részletességgel kiválasztva helyre tudjuk állítani. Nemsokára a Teams csapatok mentésére is lehetőség lesz.

(további infó)
A felhőben tárolt adatok után 0,15 USD + ÁFA/GB/hónap díjat kell fizetni. Természetesen forintban vagy euróban is tudunk számlázni.
Microsoft Entra ID Free (ingyenes) verzió
(a régi neve: Azure Active Directory Free)
Felhőalapú identitás- és hozzáférés-kezelő megoldás, amely ötvözi az alapvető címtárszolgáltatásokat, a fejlett identitáskezelést és az alkalmazáshozzáférés-felügyeletet. Az ingyenes verzió biztosítja többek között a felhasználók és csoportok kezelését, a helyi Active Directory-val való szinkronizálást és a többfaktoros hitelesítést.
(további infó, verziók összehasonlítása)
(ingyenes, minden Microsoft 365 előfizetéshez jár)
Microsoft Entra ID P1 előfizetés
(a régi neve: Azure Active Directory Premium P1)
A P1 kiadás az ingyenes verziónál leírtakon kívül további lehetőségeket is biztosít. Megkönnyíti az IT-részlegek számára a felhőben lévő vállalati adatok és erőforrások védelmét. Fontosabb funkciói: feltételes hozzáférés, dinamikus csoportok, csoportalapú egyszeri bejelentkezés több ezer SaaS-alkalmazásba, speciális biztonsági és használati jelentések stb. Ezt a licencet minden olyan felhasználó számára meg kell venni, aki az Entra ID P1 szolgáltatásait igénybe fogja venni.
(további infó, verziók összehasonlítása)
2 080 / 2 641
Microsoft Entra ID P2 előfizetés
(a régi neve: Azure Active Directory Premium P2)
A P2 kiadás a P1 kiadásnál leírtakon kívül az Identity Protection és a Privileged Identity Management szolgáltatásokat is tartalmazza. Ezt a licencet minden olyan felhasználó számára meg kell venni, aki az Entra ID P2 szolgáltatásait igénybe fogja venni.
(további infó, összehasonlítás)
3 120 / 3 962
Enterprise Mobility + Security E3 (EMS) előfizetés
A következő szolgáltatásokat tartalmazza, de azok együttes előfizetési díjánál lényegesebben olcsóbb áron: Microsoft Entra ID P1 (régi neve: Azure Active Directory Premium P1), Microsoft Intune, Azure Information Protection Premium P1, Microsoft Advanced Threat Analytics, Windows Server CAL.
(további infó)
3 680 / 4 673
Enterprise Mobility + Security E5 (EMS) előfizetés
A következő szolgáltatásokat tartalmazza, de azok együttes előfizetési díjánál lényegesebben olcsóbb áron: Microsoft Entra ID P2 (régi neve: Azure Active Directory Premium P2), Microsoft Intune, Azure Information Protection Premium P2, Microsoft Advanced Threat Analytics, Windows Server CAL, Microsoft Cloud App Security.
(további infó)
5 720 / 7 264
Microsoft Intune előfizetés
A Microsoft Intune az előfizetéssel rendelkező személyek maximum 5-5 gépének (eszközének) központi, webalapú menedzselését teszi lehetővé, helyi infrastruktúra kiépítése nélkül. Az előfizetés elemei: számítógépek védelme kártevő szoftverek ellen (System Center Endpoint Protection), frissítések kezelése, számítógépek proaktív megfigyelése, távoli segítségnyújtás biztosítása, hardver- és szoftvernyilvántartás követése, biztonsági irányelvek beállítása (System Center Configuration Manager).
(további infó)
2 790 / 3 543

Windows 365 (Cloud PC) előfizetések

Windows 10-es vagy 11-es virtuális gépeket bérelhetünk, amelyek a felhőben futnak. Ezek havi díja a teljesítményüktől függ. E gépeket a földről szinte bármilyen eszközről el tudjuk érni (Windows-os gép, Mac, Androidos táblagép, iPad, Androidos telefon, iPhone), illetve az ezeken futó böngésző programokból.
Az árlistánkban csak a fontosabb Vállalati (Business) verziójú előfizetések szerepelnek, a Nagyvállalati (Enterprise) előfizetések ára is hasonló, de a nagyvállalati infrastruktúra üzembe helyezéséhez komoly előkészületek szükségesek, és számos szoftveres, valamint licencelési előfeltételtnek is eleget kell tenni.
Az éves díjak egyösszegű befizetése helyett - bizonyos feltételekkel - a havi, a negyedéves vagy a féléves fizetés is választható, ld. >> itt <<.

Windows 365 Vállalati előfizetések Havi előfizetési díj
azoknak, akik nem rendelkeznek Windows 10/11 Pro licenccel
(nettó/bruttó ár, Ft)
Havi előfizetési díj
azoknak, akik rendelkeznek Windows 10/11 Pro licenccel
(nettó/bruttó ár, Ft)
Windows 365 Vállalati verzió,
2 processzormag, 4 GB RAM, 64 GB tárhely
Ez a gép már az Office programok és a Teams futtatására is alkalmas, de korlátozott a tárkapacitása.
(további infó)
11 300 / 14 351 9 870 / 12 534
Windows 365 Vállalati verzió,
2 processzormag, 4 GB RAM, 128 GB tárhely

Office programok, Teams és más alkalmazások futtatásához, átlagos tárhellyel.
(további infó)
12 340 / 15 671 10 910 / 13 855
Windows 365 Vállalati verzió,
2 processzormag, 4 GB RAM, 256 GB tárhely
Office programok, Teams és más alkalmazások futtatásához, bőséges tárhellyel.
(további infó)
15 520 / 19 710 14 090 / 17 894
Windows 365 Vállalati verzió,
2 processzormag, 8 GB RAM, 128 GB tárhely

(további infó)
15 860 / 20 142 14 430 / 18 326
Windows 365 Vállalati verzió,
2 processzormag, 8 GB RAM, 256 GB tárhely
(további infó)
19 040 / 24 180 17 610 / 22 364
Windows 365 Vállalati verzió,
4 processzormag, 16 GB RAM, 128 GB tárhely

(további infó)
24 680 / 31 343 23 250 / 29 527
Windows 365 Vállalati verzió,
4 processzormag, 16 GB RAM, 256 GB tárhely
(további infó)
27 850 / 35 369 26 420 / 33 553
Windows 365 Vállalati verzió,
4 processzormag, 16 GB RAM, 512 GB tárhely

(további infó)
36 990 / 46 977 35 590 / 45 199
Windows 365 Vállalati verzió,
8 processzormag, 32 GB RAM, 512 GB tárhely
(ugyanez a gép 128, illetve 256 GB tárhellyel is kapható)
(további infó)
57 100 / 72 517 55 670 / 70 700

Az árlista frissítésének dátuma: 2024. június 12.

Magyarázatok az árlistákhoz

 • A Microsoft 365 online szolgáltatások legnagyobb előnye, hogy a megrendelő cég beruházás és saját infrastruktúra kiépítése nélkül jut hozzá nagyvállalati szintű levelezéshez és más csoportmunka-szolgáltatásokhoz. Így meg lehet spórolni a szerverek, a szerver szoftverek és a kliens licencek árát, az üzemeltetési költségeket és a villanyszámla egy részét is. Az előfizetési díj költségként számolható el.
 • Egyes csomagok - a szerződés időtartamára - az Office licencet is tartalmazzák, ezekkel tehát az Office csomag megvásárlása is kiváltható. Fontos: az előfizetésekben szereplő Office programcsomag csak Windows 11-es, 10-es, 7-es és 8/8.1-es gépeken fut, XP-n és Vistán nem! Az Office funkciófrissítései már csak a Windows 11-es és 10-es gépekhez érkeznek, a régebbi rendszerek csak az Office biztonsági frissítéseit kapják meg.
 • A Microsoft 365 keretében bérelt Office programok a letöltés után internetkapcsolat nélkül is használhatók, de az őket futtató gépeknek havonta legalább egyszer, egy rövid időre „ki kell nézniük” az internetre, hogy ellenőrizzék az előfizetés fennállását, továbbá, hogy letöltsék a frissítéseket.
 • A Microsoft 365 előfizetésekből letölthető Office 365 programcsomag az Office 2021 minden funkcióját tartalmazza, kiegészítve a felhőszolgáltatások kényelmes kezeléséhez szükséges eszközökkel, és havonta további funkció-bővítéseket is kap (ellentétben az egyösszegű vásárlással megvett Office programokkal).
 • A Microsoft 365 előfizetéseket már akár 1 fő számára is meg lehet rendelni.
 • Egyes Microsoft 365 online szolgáltatások igénybevételéhez Office 2021, 2019 vagy 2016 programok szükségesek, a legtöbb funkció a 2021-es verzióban érhető el, a 2016-os verzióban a legkevesebb. 2022. áprilisa óta az Office 2013 már hivatalosan nem támogatott, az Office 2016 és az Office 2019 támogatása 2023. októberéig tartott, az Office 2021 támogatása pedig 2026. októberéig tart.
 • A Microsoft 365 előfizetések elindításához érdemes egy erre meghatalmazott Microsoft partnert (például a PROFI-COMP Kft-t) bevonni, aki tanácsot ad a szolgáltatások bevezetéséhez és későbbi használatához, valamint az esetleges problémák elhárításához.
 • A Microsoft weboldalain látható, euróban megadott árakat bankkártyával kell kifizetni. Meg kell adni a Microsoft számára a bankkártya (hitelkártya) számát, és ők havonta (vagy évente) levonják a kártyáról az esedékes összeget. A forint alapú bankkártyáknál az átváltás az aktuális forint/euró eladási árfolyamon történik. A weboldalunkon látható árak alacsonyabbak, érdemes az előfizetést közvetlenül tőlünk megrendelni.
 • A weboldalunkon látható, forintban megadott árú előfizetésekről a PROFI-COMP Kft. küld számlát, a számla összegét a mi bankszámlánkra kell utalni (forintban vagy euróban). Euróban történő fizetés esetén a forintos árat elosztjuk az aktuális HUF/EUR középárfolyammal, és ebből az összegből további 1% kedvezményt adunk.
 • A Microsoft által igazolt nonprofit, jótékonysági szervezetek egyes csomagokat kedvezményes áron fizethetnek elő.
 • Az oktatási intézmények számára az A1 csomagot (ami az E1-hez hasonlít) ingyenesen biztosítja a Microsoft. Más csomagokra (pl. A3 és A5) pedig oktatási kedvezmény jár.
 • A Microsoft 365 előfizetés keretében előfizetett Office csomagok közül nem mindegyik futtatható terminálszerveren (RDS környezetben). Az RDS kompatibilis termékek a következők: Nagyvállalati Microsoft 365-alkalmazások, Microsoft 365 Vállalati prémium, Office 365 E3 és E5, Microsoft 365 E3 és E5, Visio 2. csomag, Project 3. és 5. csomag.
 • A vásárlás előtt érdemes igényelni a PROFI-COMP Kft-től a 30 napos, ingyenes kipróbálási lehetőséget. A próbaverzió teljes funkcionalitást biztosít, és ha a kipróbálás után áttér az előfizetésre, akkor a próbaidőszakban felvitt felhasználók, postafiókok, dokumentumok stb. nem törlődnek.
 • A Microsoft 365-ben tárolt adatok biztonságáról a Microsoft gondoskodik, de a felhasználók, a hackerek és a rosszindulatú programok által véletlenül, illetve szándékosan törölt vagy módosított adatok egy rövid idő után véglegesen elvesznek, ezért érdemes a postafiókokról és a SharePointon, valamint a Vállalati OneDrive-on tárolt adatokról rendszeres biztonsági mentést végezni. Nemsokára megjelenik a Microsoftnak az erre a célra kidolgozott megoldása, addig külső gyártók megoldásait tudjuk ajánlani.

Az előfizetési díj éves, negyedéves, illetve havi ütemezése

Az árlistában feltüntetett, forintban megadott éves díjakról a PROFI-COMP Kft. utalásos, ÁFÁ-s számlát küld. Alap esetben az éves díjat előre, egy összegben ki kell fizetni. De bizonyos feltételek teljesülése esetén ehelyett a negyedéves vagy a havi ütemezésű fizetést is választani lehet. Az évesnél rövidebb időtartamú előfizetésekre 20% „rugalmassági felárat” számítunk fel. További feltétel, hogy a havi, ill. negyedéves számla nettó összegének el kell érnie a 25 000 Ft-ot. A forint/euró árfolyam változása esetén a rész-számlák értéke az árfolyammal arányosan változik.

Az éves, illetve a havi előfizetések időtartama alatt az azokban szereplő licencek számát nem lehet csökkenteni. A növelésre viszont bármelyik napon lehetőség van, ilyenkor az új licencnek csak az előfizetésből hátralevő idejére kell az időarányos díját kifizetni. A licencek magasabb típusra történő váltása (upgrade-elése) is megoldható, például Exchange Online 1-ről Microsoft 365 Vállalati alapverzióra vagy Vállalati standardre.

A negyedéves előfizetések a Microsoftnál havi előfizetésnek számítanak, ezért minden hófordulón lehetőség van a licencek darabszámának csökkentésére is.

A fogyasztás alapján fizetendő Azure szolgáltatásokról havonta küldünk számlát.

A weblapunkon olvasható árak csak tájékoztatásul szolgálnak, a tényleges eladási árak - az aktuális akciók, a forint árfolyama és a gyártók gyakori árváltoztatásai miatt - ezektől eltérhetnek. Nagyobb tételszám esetén kedvezményt adunk. Kérjük, a megrendelés előtt kérjen konkrét árajánlatot!


A szállítási határidő általában 1-2 munkanap, de a gyártók magyarországi raktáraiból hiányzó termékeket a legtöbb esetben 1-3 hét alatt tudjuk beszerezni.