PROFI-COMP Számítástechnikai Kft.

1025 Budapest, Zöldkő u. 15/A.

Tel.: +36 (1) 325-9850. Fax: +36 (1) 325-9996.

E-mail: proficomp@proficomp.hu

Vásárlási (rendelési, fizetési és szállítási) feltételek

Érdeklődés, ajánlatkérés

Kérjük, hogy a megrendelés elküldése előtt a weboldalunk fejlécében, illetve az Elérhetőségeink oldalon látható telefonszámon, e-mail címeken, illetve az Ajánlatkérés, rendelés oldalon található érdeklődési űrlap kitöltésével kérjen konkrét ajánlatot az Önt érdeklő termékekre. Ebben az esetben rövid időn belül e-mailben válaszolunk, és információt küldünk Önnek az adott termékek szállítási határidejére és aktuális árára vonatkozóan. Ha az áru a gyártók magyarországi raktáraiban elérhető, akkor 1-2 munkanapon belül tudjuk szállítani. Ha a gyártó is csak megrendelésre hozza be a terméket, akkor általában 1-3 hét a szállítási határidő. A weblapunkon gyakran frissítjük az árakat, de az euro és a dollár aktuális árfolyama, valamint a gyártói árváltoztatások ezeket befolyásolhatják. Nagyobb tételszámú vásárlás esetén árengedményt adunk.

Megrendelés

Az előzetes egyeztetés után a megrendelést e-mailben, faxon vagy az Ajánlatkérés, rendelés oldalon található rendelési űrlap kitöltésével tudja eljuttattni hozzánk. A megrendelésben feltétlenül szerepeljenek a következő adatok:

  • megrendelő (cég vagy személy) neve, címe,
  • számlázási cím (ha eltér a fentitől),
  • kapcsolattartó személy neve, telefonszáma, e-mail címe,
  • szállítási cím, átvevő neve és telefonszáma (ha kiszállítást is kér).

Fizetés

Fizetni előre utalással vagy készpénzzel lehet. Bankkártyát sajnos nem tudunk elfogadni. A névre szóló licencek megrendelésekor a vételár előre utalását kérjük.

Előre utalás esetén a számlát először e-mailben küldjük el (PDF formátumban), a kinyomtatott és aláírt számlát pedig postán küldjük el.

Bankszámlaszámunk: MKB Bank, 10300002-10509849-49020014.

Átvétel, szállítás

A megrendelt árut az alábbi módokon tudjuk átadni:

  • Szoftver licenc vásárlása esetén nincs árumozgás, a szoftver letöltéséhez és telepítéséhez szükséges információkat a gyártó e-mailben küldi el.
  • Személyes átvétel telephelyünkön. A telephelyünkön átvenni kívánt árut általában a megrendelést követő munkanaptól kezdve tudjuk átadni. Kérjük, nézze meg a térképet és a többi információt az Elérhetőségeink oldalunkon! Ha szükséges, esti vagy hétvégi átvétel is megoldható, de előzetes egyeztetést kérünk.
  • Kiszállítás futárral. Az áru jellegétől és értékétől függően általában nettó 500 és 1 000 Ft közötti áron tudjuk a termékeket Magyarországon belül bárhova elküldeni. Nettó 80 000 Ft fölötti szoftver vásárlás és előre utalás esetén a kiszállítás ingyenes. A futár az áru rendelkezésre állása utáni munkanapon, munkaidőben kézbesíti a csomagot, ezért fontos, hogy a megbeszélt napon, munkaidőben mindig legyen valaki a megadott címen, aki át tudja venni a küldeményt.